Arti Basdewsing

Mijn naam is Arti Basdewsing, ik ben woonachtig in Utrecht waar ik met mijn prachtige gezin woon.  Ik kreeg de kans geboden om volledig voor mijn dromen te gaan dus die heb ik ook genomen, want wat is nou mooier dan met liefde en passie je leven te delen.  

 

Sinds een tijdje geef ik Yin, Stoelyoga, Yogalates en Hatha yoga. In mijn vrije tijd verdiep ik me in gezond en verantwoord eten en veilige gebruiksproducten, waarbij mijn filosofie is, dat om in balans te zijn, ook onze levensstijl gebalanceerd moet zijn. Een gecontroleerde combinatie van biologische en niet-biologische voeding en producten. Ik vind het uitermate boeiend om kennis te maken met de levensstijl van anderen en wissel daarbij graag kennis en gedachten uit met elkaar.  

 

Uit eigen ervaring weet ik welke uitdagingen het leven zoal kan brengen. De verleiding om na en drukke dag op de bank neer te ploffen en er niet meer vanaf te komen totdat het bedtijd is. Of juist mezelf te verliezen in de verplichtingen en geen prioriteit aan mezelf te geven. Yoga is perfect voor mijn leven. Het daagt mij zowel fysiek als psychisch uit om mijn grenzen te vinden, te respecteren en waar nodig te verleggen. Het geeft mij energie, heerlijke ontspanning en bovenal discipline. 

 

Warme groet en tot gauw in de les. 

 

Namaste Arti 

IMG_3114_edited.jpg