Mirjam van Gameren is een warme, energieke en ondernemende vrouw met een passie voor Pilates. Geschoold als communicatie trainer met een achtergrond in de psychologie, gymnastiek en sport heeft zij een sterke interesse voor de fysieke aspecten en mogelijkheden van het menselijk lichaam.

Pilates is een methode die voor iedereen toegankelijk is, jong, oud, gezond of met een beperking. Ik zie prachtige resultaten in mijn studio die mij stimuleren om hiermee door te gaan.

Mirjam heeft een aantal jaren intensieve studies, trainingen en workshops gevolgd in de authentieke pilatesmethode. Zij is volledig Romana’s- en Power Pilates gecertificeerd en deels in de Peak Pilates.
Haar opleidingen heeft ze in Nederland en New York gevolgd.

Mirjams liefde voor Pilates leidde in 2005 tot de oprichting van een eigen studio, waar onder haar bezielende leiding kwalitatief hoogwaardige trainingen worden gegeven.
Just Pilates is een ideaal platform van waaruit Mirjam haar kennis en kunde kan toepassen en delen. Ze ontwikkeld, schrijft en onderwijst voor de opleiding Klassiek Pilates voor AALO opleidingen.
Onder haar leiding zijn er al vele docenten opgeleid in de klassieke Pilates Methode.

"Ik heb mijn ziel en zaligheid gelegd in Pilates vanaf het moment dat ik ermee startte en dat is tot op de dag van vandaag zo gebleven!"

Mirjam is oprichtster eigenaresse van JBM & Just Pilates. Zij is de drijvende kracht achter JBM & Just Pilates en leidt haar bedrijf met veel passie en weet iedereen met haar creatieve geest te motiveren en te stimuleren.

Please reload