top of page

Anne heeft de opleiding oefentherapie Cesár gevolgd in Den Dolder en daarna een aantal jaar als oefentherapeut door heel Nederland behandelingen gegeven. Haar drang om zich te blijven ontwikkelen heeft haar er toe aangezet om vervolgens de opleiding tot ergotherapeut te volgen en daarna meerdere jaren als ergotherapeut in een revalidatiekliniek te werken. Anne heeft hierdoor een diepgaande theoretische en praktijk kennis opgedaan over bewegen en het verhelpen van beperkingen in het dagelijkse leven.

Sinds 2006 beoefent zij Pilates en is er volledig door gegrepen. Ze is gefascineerd in hoe mensen bewegen en zoekt altijd naar manieren om beperkingen van haar eigen en andermans lichaam op te heffen.

In 2011 heeft ze besloten om haar kennis van Cesartherapie en Pilates te combineren tot een voor Nederland uniek concept rond zwangerschap en Pilates dat ze samen met Just Pilates heeft ontwikkeld. Daarnaast geeft Anne les Klassiek Pilates aan de studenten van AALO opleidingen en geeft in onze studio behandelingen Cesartherapie waarbij ze een verbinding maakt tussen Pilates en de Cesartherapie.

Anne is een bedachtzame en intelligente vrouw. Ze heeft een kritische blik die snel ziet waar in het lichaam en bewegen beperkingen ontstaan. Ze kan op een heldere manier instructies geven, is betrokken en neemt voor iedereen de tijd.

 

Please reload

bottom of page