top of page
17ECD1DE-8A81-4656-A46A-4F8D86C7137D (1).jpeg

Astrid Vergeer

Mijn naam is Astrid Vergeer (1966), ik woon in Woerden samen met mijn 2 volwassen kinderen en 2 katten.

 

Nadat ik 10 jaar geleden de ziekte van Lyme heb gehad, zocht ik sport/beweging waarin ik weer mijn balans kon vinden en sterker kon worden. Ik ging Pilates doen en werd 4 jaar geleden gevraagd om tijdens de vakantie van de docent haar lessen over te nemen. Ik werd zo enthousiast dat ik meteen Perfect Pilates I en II heb behaald. 

Daarna startte ik met het geven van 1 uur Pilates per week en toen ik ook bij een sportschool les ging geven, werd ik enthousiast gemaakt om de opleiding BodyBalance te volgen (een mix van Tai Chi, Yoga en Pilates). 

In de afgelopen jaren vond ik steeds meer mijn weg in Yoga en heb ik de 200 hrs Vinyasa Flow Yoga opleiding afgerond en heb ik de basis Yin Yoga (50 hrs) behaald en een training Core Flow van Marlene Henny gevolgd. In de loop van de tijd hoop ik nog meer opleidingen en trainingen te mogen volgen.

De vele voordelen van de beoefening van Yoga, zoals ontspanning, verbinding tussen lichaam en geest, flexibiliteit, ruimte in je lichaam, verbeteren van je lichaamshouding, balans (her)vinden, wil ik je graag in mijn les laten ervaren en met je delen!

 

Ik geef met liefde, vanuit mijn gevoel en mijn hart Yoga en ben blij dat ik bij JBM les mag geven!

bottom of page