JBM MINDFULNESS

1/4

MINDFULNESS - achtweekse training

 

Mindfulness is een 8-weekse training in bewuste aandacht waarbij je een open en accepterende houding ontwikkelt.

Het biedt de mogelijkheid een verandering teweeg te brengen in relatie tot lastige gedachten en gevoelens.

Ook het COVID virus confronteert ons met onze kwetsbaarheid. Verdriet, frustratie, onzekerheid, intense emoties kunnen ons gemakkelijk overspoelen in moeilijke tijden. Mindfulness helpt je zaken in een ruimer perspectief te plaatsen waardoor je minder piekert en minder stress ervaart. Heb je behoefte aan meer veerkracht en positiviteit? Meld je dan aan voor deze mindfulness-training bij JBM.

Deze effectieve training voor de geest biedt je een handvat om op een andere wijze om te gaan met bijvoorbeeld piekeren, werkstress, prestatiedruk en persoonlijke problemen.

En dit leidt tot meer veerkracht, positiviteit, compassie en welbevinden.

Wat je ook doet in het dagelijks bestaan, een ieder kan baat hebben bij mindfulness.

 

Mindfulness is geen trucje of quick-fix oplossing, je leert het door je vermogen om te kunnen focussen te trainen. Gedurende de looptijd van de training wordt er dan ook gevraagd om thuis te oefenen. 

De oefeningen kosten maar een paar minuten per dag.  Je kunt de oefeningen gemakkelijk toepassen in je dagelijks leven en zo geeft de training een waarde op de langere termijn. 

 

De mindfulnesstraining kan vergoed worden door de zorgverzekeraar. Kijk ook op de website van Mindfultone of bij de Zorgwijzer naar opties die voor jou van toepassing zouden kunnen zijn.
Na aanmelding volgt een telefonisch verkennend gesprek waarbij motivatie en voorwaarden aan bod zullen komen.

De training wordt gegeven door Susan Brinkhof, gecertificeerd MBCT trainer.

Kijk voor meer informatie op www.mindfultone.nl

Het is een 8-weekse training die kan plaatsvinden bij een minimum aantal van  6 deelnemers.

Het maximum aantal is 10 deelnemers.

De volgende training is op dit moment nog niet gepland, maar we horen graag van je wanneer je vragen of interesse hebt, dan kunnen we je op de hoogte houden van de planning.

We hopen uiteraard dat deze training tzt op locatie door kan gaan. Mocht dit niet het geval zijn, dan zal de training online gegeven worden. Dit heeft geen invloed op de effectiviteit van de mindfulness. 
 

Schrijf je hier in: