top of page

Mirjam van Gameren

Met haar liefde voor mensen en pilates opende Mirjam in 2005 de studio. Geschoold als communicatie trainer met een achtergrond in de psychologie, turnen en sport is ze gefascineerd door de fysieke, mentale aspecten en mogelijkheden van de mens. Inmiddels heeft ze vele wegen bewandeld en meerdere opleidingen gevolgd. Na jarenlang pilates en medisch pilates bij JBM  te hebben gegeven, ontplooide ze zich  daarnaast als master trainer voor pilatesdocenten en ontwikkelde ze meerdere pilatesopleidingen en post-HBO opleidingen voor fysio- en oefentherapeuten. 

Na de diagnose kanker volgde een intense, maar ook mooie reis. De ziekte leerde haar beter te voelen en te luisteren naar haar lichaam. De afgelopen jaren heeft ze zich verder verdiept in de manieren hoe het lichaam en de geest beter in balans kunnen komen door middel van yogaopleidingen, DO-in, acupunctuur, acupressuur, heartmath coaching, meditaties, feldenkreis en mindfulness. 

Ze is een warme, energieke en ondernemende vrouw die het heerlijk vindt haar kennis te delen zodat mensen zich beter in hun lijf en hoofd gaan voelen. Ze is heel enthousiast om weer les te gaan geven en jullie in haar lessen te mogen ontmoeten. 

WhatsApp%20Image%202021-05-20%20at%209.13_edited.jpg
bottom of page