top of page

(GROOT)OUDER EN KIND YOGA 

OUDER EN KIND YOGA BIJ JBM"Samen yoga, dat is niet alleen superleuk voor jou als ouder, maar ook voor je kind en voor jullie onderlinge band”, aldus Astrid, die door een combinatie van pech en toeval in de yoga is terechtgekomen.

 

Balans en kracht

 “Tien jaar geleden heb ik de ziekte van Lyme gehad en wilde ik mijn balans en kracht terugvinden. Ik heb toen Pilates gevolgd en dat heeft me veel goeds gebracht. Zo'n vier jaar geleden vroeg de docent Pilates of ik tijdens haar vakantie de les over wilde nemen. Spannend, maar ik deed het. En dat vond ik zo leuk, ik ben meteen een opleiding gaan volgen. Eerst Pilates, later ook bodybalance en Yoga.

 

Iedereen welkom

Wat begon als een uurtje lesgeven in een dansschool in haar woonplaats Woerden, is inmiddels uitgegroeid tot een behoorlijk vol lesprogramma. Yoga, Pilates en Yogilates (een mix van Yoga en Pilates). Astrid geeft van alles, maar de yogalessen, dat is waar haar echte passie ligt.  

 

“Vader, moeder, opa, oma en kind, dat maakt niet uit”, vervolgt ze. “Iedereen is welkom. Ook voor kinderen is het goed om bewust te zijn van je lichaam. En in de yoga kan dat op een hele leuke, speelse manier”.

 

Samen

Met yoga werk je aan ontspanning, je concentratie en je zelfvertrouwen. En als je Astrid mag geloven, is het ook nog eens hartstikke leuk. “Mét elkaar”, benadrukt ze, “want het is echt een uurtje sámenwerken met je kind.”

 

De les wordt elke woensdag gegeven door docent Astrid, van 15:00-16:00,
geschikt voor (groot)ouder en kind (leeftijd 5 - 9 jaar).

Meer informatie? Mail ons op info@jbm-woerden.nl

Inschrijven of een rittenkaart aanschaffen doe je via Paynplan


 

17ECD1DE-8A81-4656-A46A-4F8D86C7137D (1).jpeg
bottom of page