Soap%20Advertisement_edited.jpg

Maatregelen omtrent COVID
 

Hieronder vind je alle updates en informatie van JBM omtrent het Corona virus.

We houden de richtlijnen uiteraard nauwlettend in de gaten.

Onze laatste nieuwsbrief met maatregelen en adviezen (1 december 2021) vind je hier 

-----

UPDATE 04-11-2021

(mailing)

Beste klant van JBM,

 

Het zal je niet ontgaan zijn dat de Corona-maatregelen weer aangescherpt worden, per zaterdag 6 november.

Alle sportscholen, en daar worden pilates en yogastudio's door de overheid ook onder gerekend, moeten gaan controleren op de QR code.

Bij JBM hopen we dat mensen dichterbij zich zelf kunnen komen, dichter of nog dichter bij wie ze werkelijk zijn. Een plek waar men handreikingen voor meer balans in hun leven kunnen vinden. Een plek te bieden waar iedereen mag zijn wie zij/hij is. Een plek waar iedereen op een verantwoorde manier kan werken aan een goede gezondheid.

 

Tegelijkertijd begrijpen we ook de noodzaak tot handelen en beschermen. Om de deuren open te kunnen houden dienen we ons te houden aan de nieuwe maatregelen. 

 

Dit betekent dat bij JBM de desbetreffende docent de CTB (Corona Toegangsbewijzen) scant bij binnenkomst in combinatie met een identiteitsbewijs. Bij een groen scherm kun je vervolgens doorlopen naar de zaal. 

 

We vragen je begrip als het hier en daar niet helemaal soepel loopt, of wat langzamer dan verwacht. We doen ons best dit zo goed mogelijk in banen te leiden. 

 

Mocht je niet in staat zijn naar de studio te komen dan kun je (een deel van) de lessen vanuit huis volgen. Stuur ons een mailtje en wij zorgen ervoor dat je een link ontvangt, zodat je thuis alsnog de les kunt volgen.

 

Wat de maatregelen precies inhouden, lees je hier op de website van de overheid,

 

Heb je vragen? Schroom niet contact op te nemen op info@jbm-woerden.nl

 

We rekenen op je begrip en hopen je te mogen blijven ontmoeten bij JBM,

 

Warme groet,​

HIERONDER VIND JE OUDE BERICHTGEVING

---

 

UPDATE 05-06-2021

Per zaterdag 5 juni mogen ook de kleedkamers weer gebruikt worden!
Neem nog wel je eigen mat mee, en blijf thuis bij klachten.


Zie voor de verdere maatregelen de tekst hier onder.

UPDATE 19-05-2021

We hebben goed nieuws gekregen van de gemeente Woerden, 

Vanaf woensdag 19 mei 2021 mogen we weer op locatie lesgeven!  Dit betekent dat we, naast de online en de buitenlessen ook weer in de studio les gaan geven! Uiteraard met de volgende maatregelen;

We vragen iedereen wel om een mondkapje mee te nemen, om op te doen wanneer je je verplaatst door het gebouw. Op het moment dat je op je mat bent, mag deze af.
 

Verder raden we aan om, naast je eigen mat en handdoeken, ook een dekentje en dikke sokken van thuis mee te nemen. 

Verder gelden de regels zoals voorheen:

  • Blijf thuis bij klachten

  • Neem je eigen mat en andere benodigdheden mee
    (hier hoort vanaf nu ook het mondkapje bij)

  • Houd de 1.5m regel ten alle tijden aan;

  • Reserveer (of annuleer) je les online;

  • De kleedkamers blijven gesloten (open per 5 juni)
     

Wij zijn heel blij dat we in deze tijden toch door mogen gaan met de lessen, en hopen je dan ook snel te zien in de studio.
 

Heb je nog vragen? Voel je vrij ons een mailtje te sturen!

Hopelijk tot snel,

Het Team van JBM

 

Blijf thuis bij klachten!

 

Dit hebben we natuurlijk ontzettend veel gehoord de afgelopen maanden, maar nog steeds vragen we jullie om dit heel serieus te nemen. 

Blijf thuis wanneer je klachten hebt, of wanneer iemand in het gezin klachten heeft of wanneer je in contact geweest bent met iemand die klachten heeft. 

 

Kleinere groepen

 

Een van de eisen om weer les te kunnen geven, is dat we de 1,5 meter regel aanhouden. Wij houden deze regel aan, ondanks de uitzonderingen op bepaalde binnensporten waarbij bij bijvoorbeeld dansen of andere (binnen) sporten de 1,5 meter regel wel verbroken mag worden. Hierdoor zullen de groepen kleiner zijn! De gewenste les kan eerder vol zitten. We raden aan om op tijd in te schrijven.  Eerder dan dat je misschien gewend bent. 

 

Ventilatie

 

Ventilatie en frisse lucht is belangrijk. De voordeur blijft daarom de hele tijd continu open staan, ook blijven de binnendeuren constant open. Dit wil zeggen van het begin tot het einde van de lessen. De ramen die open kunnen in het pand zullen ook continu de hele tijd open blijven staan en ons ventilatie systeem staat ook aan. Op deze manier is er een optimale ventilatie. 

 

Hygiëne 

 

De toiletten zullen elke dag schoongemaakt worden, ook de trapleuning en deurklinken zullen ook afgenomen worden aan het einde van iedere  dag. 

 

Reserveren en annuleren

 

Reserveren is volgens de corona regels verplicht. Dat zijn jullie natuurlijk wel gewend, dus ga zo door! Binnenlopen zonder inschrijving kan echt niet meer. Het betekent dat je zonder inschrijving weer naar huis moet indien de les vol is.

 

LET OP: Wanneer je je te laat afmeldt, dan zijn we helaas genoodzaakt de les af te schrijven en ben je helaas je les kwijt. Zeker nu we kleine groepen hebben, zullen we dit moeten hanteren!

 

Wanneer een les geannuleerd wordt, worden jullie gemaild. Dit doen we op tijd. Een uur van tevoren, tenzij er andere omstandigheden zijn. Houd je mail dus goed in de gaten! Het is de verantwoordelijkheid van het lid zelf zijn/ haar e-mail te controleren!

 

Annuleringen: deze verlopen altijd via mail. Check daarom altijd je e-mail voor aanvang van de les. Ook staat een eventuele annulering vermeld in het rooster. 

 

Ook verkorten we de inschrijftijd van tevoren. Je kunt je maximaal inschrijven tot twee weken van tevoren. Zo kunnen we het rooster makkelijk aanpassen als de overheid dingen aanpast. 

 

Zaalindeling en binnen in de studio

 

Neem je eigen mat mee.

Neem zelf dekens en / of handdoeken mee. De handdoeken kun je dan gebruiken om de props (blokken en bolsters) mee af te dekken.

5 minuten van tevoren mag je de zaal binnen.
 

De matten in de zaal liggen op een vaste plek en zullen genummerd worden. De eerste die in de zaal komt, gaat op mat 1 zitten. De tweede op nummer 2 enzovoort. Zo voorkomen we dat we veel door elkaar heen gaan lopen.

Na en eventueel voor de les mag je de mat zelf schoonmaken.

De toiletten zijn open, maar probeer thuis te gaan. Doortrekken met de deksel dicht. 

De docenten houden ook afstand en zullen dus niet aanraken. ​

 

Bovenstaande zijn maatregelen volgens de eisen van de overheid, die wij voorlopig moeten treffen om de komende periode eventuele verspreiding van COVID 19 virus tegen te gaan. Deze maatregelen kunnen we alleen samen laten slagen. We zijn bijzonder blij jullie weer te kunnen verwelkomen!

 

We wensen jullie hele fijne lessen toe!

 

Met vriendelijke groet,