Lisa%20Gielen_edited.jpg

Lisa Gielen

Flow Yogadocent

Mijn naam is Lisa Gielen (1989), ik woon in Woerden, samen met mijn vriend en 2 katten.  

Ik werk bij een bedrijf in Rotterdam als inkoopster van verschillende kledingmerken en daarnaast ben ik ook lifestyle coach bij Personal Body Plan.  

 

In 2008 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met yoga. Ik vond het toen nog iets te ‘zweverig’ en niet bij mij passen en koos ervoor om te starten met pilates lessen. Dit voelde meer gegrond en dat had ik op dat moment nodig.  

In 2016 begon mijn liefde voor yoga. Door mijn interesse in spiritualiteit en veel coaching hierin, voelde mijn energetisch lichaam en fysiek lichaam meer één en voelde ik ruimte om met yoga te starten.   

Dit begon heel rustig met 2 lessen in de week bij een sportschool. Al snel was ik benieuwd naar meer informatie achter de houdingen en de filosofie achter yoga. Na nog bij een aantal yoga scholen lessen te hebben gevolgd, kwam ik bij JBM terecht.   

Ik begon met 2 lessen per week, maar had al snel een onbeperkt abonnement. Ieder vrij moment of uurtje probeerde ik in te vullen met een les bij JBM of thuis op mijn mat met mijn eigen practice. Yin, Vinyasa, Ashtanga-Vinyasa, ik vond het allemaal heerlijk.  

Toch was daar nog steeds de honger naar meer kennis. Wat schuilt er nu achter zo’n houding? Hoe komt een Vinyasa flow tot stand?  

Op dat moment ben ik zelf met de opleiding voor Power Yoga en daarna Vinyasa Yoga docent begonnen. Ik begon de opleiding voor mijzelf en de kennis die ik graag wilde krijgen. Maar al snel begon ik het lesgeven steeds leuker te vinden. Wat een heerlijk gevoel, die energie die je kan geven en ook terugkrijgt. De ontspanning en ontroering die je ziet bij je leerlingen tijdens na de les. Dat is echt iets magisch.  

 

Yoga betekent voor mij rust, ontspanning, regelmaat, ademen, loslaten, zelfreflectie en vooral liefde. En ik hoop ook dat jij door yoga een houvast creëert voor jezelf. Iets waar je op ieder moment naar terug kan keren en je dan ook deze rust, de veiligheid, liefde voelt, maar vooral terug kan komen bij jezelf.  

Lisa geeft op dinsdagavond de flow-les bij JBM.
Schrijf je hier meteen in